Mikä ihmeen Fangirl Quest?

Fangirl Quest — Leffamatkailua & muita seikkailuja. Elokuvien kuvauspaikkoihin ja muihin uniikkeihin kohteisiin keskittyvä matkablogi. Kahden naisen tarinoita kaupungeista ja luonnonihmeiden ääreltä.
Fangirl Quest sai alkunsa suosituista Sceneframing-valokuvista, joita otimme leffojen kuvauspaikoilla. Vuodesta 2013 olemme kirjoittaneet myös matkatarinoita kaupunkikohteista, luonnon ihmeistä ja muista seikkailumatkoista.
Ota yhteyttä: info@fangirlquest.com

Seikkailijat

Tiia on työskennellyt luovalla alalla koko aikuisikänsä. Hän on ammatiltaan valokuvaaja, mutta tekee myös graafikon, kuvittajan, sisällöntuottajan ja sosiaalisen median hommia. Kokemusta löytyy myös markkinoinnista ja TV-juontajan työstä. Tsekkaa Tiian kotisivut ja portfolio osoitteessa www.tiiaohman.comwww.tiiaohman.com). Tiia tekee Fangirl Questin nettisivut ja kaiken visuaalisen sisällön. Hän rakastaa pientä koiraansa Einari, ketsuppia ja Tom Hardya yli kaiken.

Tiian some-kanavat:

Satu tekee työkseen catering-vastaavan töitä mainos- ja televisiokuvauksissa, mutta kokemusta Sadulta löytyy mm. matka- ja tapahtumajärjestelijän työstä. Satu suunnittelee ja hoitaa lähes kaikki Fangirl Questin matkajärjestelyt. Sadun suosikkijuttuja ovat juustokakku suolaisella kinuskilla, dieettikola ja Andrew Lincoln.

Yleisömme

Kirjoitamme sekä englanniksi että suomeksi laajalle kansainväliselle yleisölle. Saavutamme eniten lukijoita USA:sta, Britanniasta, Kanadasta, Suomesta sekä Euroopan suurimmista maista. Blogimme ja sceneframing-kuvamme ovat levinneet ympäri maailman lehtien, viihdesaittien ja jopa TV- ja radio-ohjelmien kautta. Tiia kirjoittaa tällä hetkellä blogia myös Iltalehteen.

Yhteistyöt

Olemme tehneet yhteistyötä mm. seuraavien yritysten ja tahojen kanssa: KLM Royal Dutch Airlines, Hertz, Netflix, HBO Nordic, Tourism Northern Ireland, Explore Minnesota, Icelandair, Mall of America, FOX Finland, Visit Britain, Visit Wales, Visit Sweden sekä useat muut matkakohteet & hotellit.

Leffaturismi

Aloitimme leffamatkailun kuvauspaikoille jo kauan ennen blogin aloittamista. Vuosien varrella meistä onkin tullut fani- ja leffamatkailun ammattilaisia. Ymmärrämme ilmiön molempia puolia: mikä saa fanin matkustamaan kohteeseen ja kuinka paikalliset bisnekset voivat hyödyntää ilmiötä taloudellisesti. Kiitos laajan osaamisemme olemmekin esiintyneet useissa matkailu- ja kulttuurialan tapahtumissa puhujina mm. Belfastissa, Lontoossa ja Helsingissä.

Mediassa

Olemme esiintyneet Suomen aamutv:ssä kahteen otteeseen, lisäksi Fangirl Quest ja sceneframing-kuvaprojektimme on ollut esillä useissa medioissa ympäri maailman. Muutamia esimerkkejä: BuzzFeed, La Vanguardia, Le Monde, TechInsider, Yahoo, BBC, CBS, Stern ja monia, monia muita. Jopa näyttelijä Ashton Kutcher meistä kirjoitetun jutun 17,5 miljoonalle Facebook-seuraajalleen!

Olemme keränneet joitakin Fangirl Questista kirjoitettuja lehtijuttuja tälle Pinterest-boardille.

Voit kuunnella meistä tehdyn BBC4-radiohaastiksen täällä, katsoa TRT World -uutisvideon Bath Film Festivaleilta tästä linkistä tai lyhyen klipin samaisilta filmifestareilta Vimeossa.